Adatkezelő:

Neve: Sikvári Balázs E.V.
Székhelye: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 2. lp.: B em.: 3 ajtó: 10
Nyilvántartási szám: 51808387
Adószáma: 68481795-1-31
E-mail címe: info@soscomp.hu

Tárhely szolgáltató:

DOTROLL KFT.
Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.
Tel.: +36 – 1 – 432 – 3232
Fax: +36 – 1 – 432 – 3231
E-mail: support@dotroll.com

A weboldalon történő online ajánlatkéréshez kapcsolódó adatkezelés:

Az adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel
A kezelt adatok köre: név, email cím, telefonszám
Az adatkezelés időtartama: az érintett és az adatkezelő között fennálló ügyfélkapcsolat időtartama vagy az az időpont, amíg az érintett hozzájárulását vissza nem vonja.

Az adatkezelés során az érintett által megadott adatok kezelése zárt rendszerben történik, azok harmadik személy részére nem kerülnek továbbításra.

A www.soscomp.hu oldal használatával, valamint a vonatkozó adatainak megadásával az érintett önkéntes, kifejezett és határozott hozzájárulását adja adataink jelen nyilatkozatban meghatározott cél érdekében, a jelen pontban meghatározott ideig történő kezeléséhez.

A honlapon személyes adatok gyűjtésére csak abban az esetben kerül sor, ha Ön ehhez kifejezetten hozzájárul, így megadja adatait az ajánlatkérő űrlapon. A megadott adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag abból a célból használjuk fel, hogy az ajánlatkérésekre, érdeklődésre választ adjunk, és megfelelő információkkal láthassuk el Önt. Bármikor visszavonhatja a beleegyezését, hogy elmentsük és használjuk az adatait. Ehhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi e-mail címen: info@soscomp.hu

A felhasználóknak joguk van tájékoztatást kapni a róluk tárolt személyes adatokról, illetve kérhetik az adataik módosítását, törlését. Ehhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi e-mail címen: info@soscomp.hu